Soiton- ja laulunopetus

Uusien ja jatkavien oppilaiden tulisi sopia soittotuntiensa aikataulut opettajan kanssa elokuun lopulla. Pääsääntöisesti opetuspäivät ja kellonajatkin pyritään pitämään mahdollisimman samoina. Opettajien yhteystiedot löytyvät näiltä kotisivuilta.

Myös Opetusministeriön tukema, musiikkiluokkalaisten edullinen "Soittostartti"-opetus käynnistyy syyskuussa (Martinlaaksossa ja Lehtikuusessa), mikäli saamme jatkorahoituksen.  

Musaiikissa tarjotaan opetusta (klassinen ja pop/jazz) mm. seuraavissa aineissa:

piano, viulu, sello, kitara, sähköbasso, rummut, poikkihuilu, saksofoni, naï-ja nay- ja flamencohuilu ja yksinlaulu.

Musaiikin tarjoama opetus on laadukasta taiteen perusopetusta. Pätevien ja innostavien opettajiemme esittely, kuvien kera, löytyy kotisivujemme kohdasta "Opettajat".

Soiton- ja laulunopetukseen ilmoittaudutaan/ jatkoilmoittaudutaan lukuvuosittain. Syksyllä alkanut opetus jatkuu automaattisesti kevätlukukaudella. Uusia oppilaita ja ilmoittautumisia otetaan vastaan kesken lukukaudenkin, koska Musaiikissa ei ole pääsykokeita.

Yksilöopetuksen lukukausimaksuun sisältyy: 12 omaa soittotuntia ja mahdollisuus esiintyä konserteissa. Lisäksi soiton- ja laulunopetusta saavien oppilaiden lukukausimaksuun sisältyy vapaa pääsy ryhmäopetukseen, johon osallistuminen on toivottavaa, mutta vapaaehtoista (ks. ryhmäopetus).

Soittotunnin pituuden voi valita itse. Tunnin kesto vaikuttaa lukukausimaksun suuruuteen.

Ryhmäopetuksen aikataulut ja ryhmiin ilmoittautumisen lomake ilmestyvät elokuun  lopulla kotisivuille kohtaan: Ryhmäopetus. Ryhmäopetukseen ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake 4.9. 2017 mennessä.

Jos oppilas päättää keskeyttää opintonsa kesken lukukauden, lukukausimaksun loppuerät tulee kuitenkin maksaa. Jos oppilas ei jatka kevätkaudella 2018, keskeyttämisilmoitus tulee tehdä 1.12. 2017 mennessä.