Soiton- ja laulunopetus

Viuluesityskuva_2.jpg

Uusien ja jatkavien oppilaiden tulisi sopia soittotuntiensa aikataulut opettajan kanssa elokuun lopulla. Pääsääntöisesti opetuspäivät ja kellonajatkin pyritään pitämään mahdollisimman samoina. Opettajien yhteystiedot ja opetuksen hinnat löytyvät näiltä kotisivuilta.

Musaiikissa tarjotaan opetusta (klassinen ja pop/jazz) mm. seuraavissa aineissa:

piano, viulu, sello, kitara, sähköbasso, rummut, poikkihuilu, saksofoni, huilu ja yksinlaulu.

Musaiikin tarjoama opetus on laadukasta taiteen perusopetusta. Opettajiemme esittely, kuvien kera, löytyy kotisivujemme kohdasta "Opettajat".

Soiton- ja laulunopetukseen ilmoittaudutaan/ jatkoilmoittaudutaan lukuvuosittain. Syksyllä alkanut opetus jatkuu automaattisesti kevätlukukaudella. Uusia oppilaita ja ilmoittautumisia otetaan vastaan kesken lukukaudenkin, koska Musaiikissa ei ole pääsykokeita.

Yksilöopetuksen lukukausimaksuun sisältyy: 12 omaa soittotuntia ja mahdollisuus esiintyä konserteissa. Lisäksi soiton- ja laulunopetusta saavien oppilaiden lukukausimaksuun sisältyy vapaa pääsy ryhmäopetukseen, johon osallistuminen on toivottavaa, mutta vapaaehtoista (ks. ryhmäopetus). Heidi Korhosen kaikille Ylästön oppilaille on sovittu kevääksi 2023 yhteensä 14 opetuskertaa ja lukukausimaksu on samassa suhteessa hiukan korkeampi.

Soittotunnin pituuden voi valita itse. Tunnin kesto vaikuttaa lukukausimaksun suuruuteen.

Ryhmäopetuksen aikataulut ja ryhmiin ilmoittautumisen lomake ilmestyvät syyskuun aikana kotisivuille kohtaan: Ryhmäopetus. Ryhmäopetukseen ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Samat ryhmät toimivat koko lukuvuoden ja opettaja päivittää kevätkauden tiedot syksyllä mukana olleille oppilaille.

Jos oppilas päättää keskeyttää opintonsa kesken lukukauden, lukukausimaksun loppuerät tulee kuitenkin maksaa. Jos oppilas ei jatka kevätkaudella 2023, keskeyttämisilmoitus tulee tehdä 1.12. 2022 mennessä kirjaillisesti lähettämällä sähköposti os. musaiikki@musaiikki.fi