Vanhassa talonröttelössä ja sen pihapiirissä asuvat kärpäset, leppäkertut, päiväperhoset, muurahaiset, heinäsirkat, tupajumit ja tupajäärät. Yön pimeydessä, kun muut hyönteiset nukkuvat, hämähäkki virittelee verkkojaan. Rantasaunaa isännöi kotisirkka Tauno, jolla on kuitenkin pieni ongelma. Kipeän jalan kanssa ei pääse tekemään vihtaa. Onneksi nykyään netistä saa tilattua kaikkea – myös saunavihdan.

Rantapalstalla pitää ötököille kauneussalonkiaan myös businessnainen, koloradokuoriainen Ellen (Virve Rosti), joka on asettunut takaisin kotiseuduilleen maailmanvalloituksensa jälkeen. Saamme tietää niin Ellenin kuin kotisirkka Taunon aiemmista elämänvaiheista jotain hyvin yllättävää. Mutta mitä? Muun muassa sen saatte tietää, kun käytte katsomassa ja kuuntelemassa Hyönteisten revyyn!"

 

HYÖNTEISTEN REVYY-keikkamuistoja

Etenkin Jukka Parkkisen riemukkaisiin eläinrunoihin pohjautuen ja inspiroimana syntyi uusi koko perheen musikaali ”Hyönteisten revyy”  
Laulujen sanoituksista viisi on Jukka Parkkisen käsialaa. Kultakin seuraavalta on sävellettynä yksi runo: Jukka Itkonen, Juice Leskinen, Ester Ahokainen ja Lauri Pohjanpää. Loput sanoitukset ovat Olanderien omia.
Sävellys ja sovitus: Kai Olander, ruonojen valinta ja musikaalin käsikirjoitus: Katri Olander.
 
Koululaisnäytäntöjen ohella järjestettiin keväällä 2018 kaksi iltaesitystä Martinus-salissa: ma 7.5. klo 18.30 ja ti 8.5. klo 18.30.
Solisteina: mm. VIRVE ROSTI (Koloradokuoriainen Ellen), PETRUS TUOMINEN (Tupajäärä) ja ELISA MAKKONEN (Kotisirkka Tauno), PÄIVI NIIRANEN (Muurahainen, KAI OLANDER (Hepokatti), SUSAN LAMBERG (Hämähäkki ja tämän produktion ohjaaja). Lisäksi musikaaliin sisältyi runsaasti lapsirooleja: Päiväperhoset, kärpänen, kiiltomadot, lukit, joilla oli tanssikohtaus jne.
Virve_ja_verkko.JPG
 
Esitystä säesti viisihenkinen ammattimuusikkobändi ja naiskuoro Musaico. Aikuisten musikaalitähtien ohella isossa roolissa ovat 100 musiikkiluokkalaista, jotka lauloivat, tanssivat ja näyttelivät kansainvälisesti palkitussa, mielikuvituksekkaassa, Turun kaupunginteatterista ostetussa teatteripuvustuksessa.
Petrus_Tupajaara.JPG
Perhoset2.JPG
Kuvat: Katri Olander
 
Musikaalista vaikuttivat nauttineen kaikki
3-vuotiaista eläkeläisiin!
 
 
Tauno.JPG
Kuvassa: Päiväperhoset.
Tupajäärä: Petrus Tuominen
Kotisirkka Tauno, Elisa Makkonen.
Valokuva hämähäkistä: Konsta Olander 16v.
Lisää kuvia Musaiikin Facebook-sivuilla.
 Konstan_hampparikuva.jpg