Musiikkileikkikoulun hinnat syyslukukaudella 2019

  • Syyslukukauden opetusmaksu on 106€/ lapsi tavallisissa ja sisarusmuskariryhmissä sisältäen jäsenmaksun, jota ei makseta erikseen.
  • Soitinkarusellin ja bändisoiton soitinvalmennusryhmän hinta on 130€/ lapsi.
  • Muskari on lapselle hauska ja häntä monipuolisesti kehittävä harrastus!
  • Musiikkileikkikouluun ilmoittaudutaan lukuvuodeksi 2019-20 täyttämällä musiikkileikkikoulun ilmoittautumislomake (päävalikossa). Muskarin ilmoittautuminen on jatkuva ja ryhmiin otetaan uusia mukaan, mikäli tilaa on. Helpointa on aloittaa joko syyskuussa (syyslukukauden alussa) tai tammikuussa (kevätlukukauden alussa), mutta kesken kauttakin voidaan ottaa uusia mukaan.
  • Kesken kauden, uusina oppilaina, aloittavat eivät maksa niistä ensimmäisistä opetuskerroista, jotka on jo ehditty pitää ennen ilmoittautumista. 
  • Syyslukukaudella mukana olevat oppilaat jatkavat lukuvuottaan automaattisesti myös kevätlukukaudelle 2020. Jos oppilas ei jatka enää kevätlukukaudella 2020, oppilaan on mahdollista jättää opinnot pelkkään syyskauteen ilmoittamalla asiasta kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen musaiikki(at)musaiikki.fi Keskeytysilmoitus tulee tehdä 1.12.2019 mennessä.
  • Kevätlukukauden muskarilaiset täyttävät huhtikuussa sähköpostikyselyn, jossa ilmoittavat joko jatkamisesta tai opintojen lopettamisesta/ keskeyttämisestä syksyksi. Jatkoilmoittautumisen voi tehdä vaihtoehtoisesti kotisivujen sähköisellä ilmoittautumislomakkeella kuin tulisi uutena mukaan. Lomakkeen avulla varmistetaan muskaripaikka. Opetusryhmien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Musaiikki ei tarjoa muskariopetuksessa sisarusalennuksia. Sisarusalennus -10% myönnetään kuitenkin monikkoperheiden (kaksoset tai kolmoset) toiselle lapselle. Muskariryhmään säännöllisesti mukaan lastenhoidollisista syistä otetuista, ryhmän kannalta "väärän ikäisistä" sisaruksista peritään myös maksu. Tämä ei kuitenkaan koske muskarikauden alkaessa alle 2 kk ikäisiä vauvoja, jotka ovat mukana isomman sisaruksen muskariryhmässä. Vauvaryhmät ovat toki vauvoille maksullisia.
  • Muskarissa ei ole kokeilukertaa. Kun muskarilukausi (syksy tai kevät) on alkanut, eikä peruutusta ole tehty sitä ennen, kaikki opetukseen ilmoittautuneet ovat sitoutuneet lukukausimaksuun. Jos perheen ohjelmaan tulee aikataulumuutoksia kesken kauden, on kuitenkin usein mahdollista vaihtaa johonkin toiseen Musaiikin muskariryhmään.