Musiikkileikkikoulun hinnat syyslukukaudella 2017

  • Syyslukukauden opetusmaksu on 99€/ lapsi tavallisissa ja sisarusmuskariryhmissä sisältäen jäsenmaksun, jota ei makseta erikseen.
  • Soitinkarusellin ja bändisoiton soitinvalmennusryhmän hinta on 130€/ lapsi.
  • Muskari on lapselle hauska ja häntä monipuolisesti kehittävä harrastus!
  • Musiikkileikkikouluun ilmoittaudutaan lukuvuodeksi 2017-18 täyttämällä musiikkileikkikoulun ilmoittautumislomake (päävalikossa). Muskarin ilmoittautuminen on jatkuva ja ryhmiin otetaan uusia mukaan, mikäli tilaa on. Helpointa on aloittaa joko syyskuussa (syyslukukauden alussa) tai tammikuussa (kevätlukukauden alussa), mutta kesken kauttakin voidaan ottaa uusia mukaan.
  • Kesken kauden, uusina oppilaina, aloittavat eivät maksa niistä ensimmäisistä opetuskerroista, jotka on jo ehditty pitää ennen ilmoittautumista. 
  • Syyslukukaudella mukana olevat oppilaat jatkavat lukuvuottaan automaattisesti myös kevätlukukaudelle 2018. Jos oppilas ei jatka enää kevätlukukaudella 2018, oppilaan on mahdollista jättää opinnot pelkkään syyskauteen ilmoittamalla asiasta kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen musaiikki(at)musaiikki.fi Keskeytysilmoitus tulee tehdä 1.12.2017 mennessä.
  • Kevätlukukauden muskarilaiset täyttävät huhtikuussa sähköpostikyselyn, jossa ilmoittavat joko jatkamisesta syksyllä 2017 tai opintojen lopettamisesta/ keskeyttämisestä syksyksi. Myös sähköisellä ilmoittautumislomakkeella voi tehdä jatkoilmoittautumisen. Lomakkeen avulla varmistetaan muskaripaikka. Opetusryhmien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Vaikka olisi jatkoilmoittautunut, niin syyslukukauden opinnot on mahdollista peruuttaa lähettämällä asiasta kirjallinen ilmoitus (musaiikki@musaiikki.fi) 1.8.2017 mennessä.
  • Musaiikki ei tarjoa muskariopetuksessa sisarusalennuksia. Sisarusalennus -10% myönnetään kuitenkin monikkoperheiden (kaksoset tai kolmoset) toiselle lapselle. Muskariryhmään säännöllisesti mukaan lastenhoidollisista syistä otetuista, ryhmän kannalta "väärän ikäisistä" sisaruksista peritään myös maksu. Tämä ei kuitenkaan koske muskarikauden alkaessa alle 2 kk ikäisiä vauvoja, jotka ovat mukana isomman sisaruksen muskariryhmässä. Vauvaryhmät ovat toki vauvoille maksullisia.
  • Muskarissa ei ole kokeilukertaa. Kun muskarilukausi (syksy tai kevät) on alkanut, eikä peruutusta ole tehty sitä ennen, kaikki opetukseen ilmoittautuneet ovat sitoutuneet lukukausimaksuun. Jos perheen ohjelmaan tulee aikataulumuutoksia kesken kauden, on kuitenkin usein mahdollista vaihtaa johonkin toiseen Musaiikin muskariryhmään.