Muskarin opetusmaksut

  • Syyslukukauden 2017 opetusmaksu on 99€/ lapsi tavallisissa ja sisarusmuskariryhmissä sisältäen jäsenmaksun, jota ei makseta erikseen.
  • Soitinkarusellin vastaava hinta on 130€/ lapsi.

Uusia muskarioppilaita otetaan mukaan myös kesken lukuvuotta, mikäli ryhmissä on tilaa. Uudet oppilaat saavat hyvitystä niistä ensimmäisistä opetuskerroista, jotka on ehditty pitää ennen ilmoittautumista.

Kaikki kevätlukukaudella soittaneet oppilaat täyttävät maalis-huhtikuussa omalta opettajalta saamansa jatkoilmoittautumislomakkeen, jossa ilmoittavat joko jatkamisesta syksyllä 2018 tai opintojen lopettamisesta/ keskeyttämisestä syksyksi. Lomake palautetaan joko muskariopettajalle tai postitetaan osoitteeseen: Musaiikki/ Katri Olander/ Norotie 12 C 21/ 01600 Vantaa. Lomakkeen avulla varmistetaan muskaripaikka ja opetusryhmien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vaikka olisi jatkoilmoittautunut, niin syyslukukauden opinnot on mahdollista peruuttaa lähettämällä asiasta kirjallinen ilmoitus (musaiikki@musaiikki.fi) viimeistään kahta viikkoa ennen uuden lukukauden alkamispäivää.

Syyslukukaudella mukana olevat oppilaat jatkavat lukuvuottaan automaattisesti myös kevätlukukaudelle 2018. Jos oppilas ei jatka enää keväällä, muskarilukuvuosi on mahdollista keskeyttää syyslukukauden jälkeen ilmoittamalla asiasta kirjallisesti sähköpostilla 1.12. 2017 mennessä osoitteeseen musaiikki(at)musaiikki.fi

Musaiikki ei tarjoa muskariopetuksessa sisarusalennuksia. Sisarusalennus -10% myönnetään kuitenkin monikkoperheiden (kaksoset tai kolmoset) toiselle lapselle.

Muskariryhmään säännöllisesti mukaan lastenhoidollisista syistä otetuista, ryhmän kannalta "väärän ikäisistä" sisaruksista peritään myös maksu. Tämä ei kuitenkaan koske kauden alkaessa alle 2 kk ikäisiä vauvoja, jotka ovat mukana isomman sisaruksen muskariryhmässä. Jos sisarus on mukana vain tilapäisesti ja poikkeuksellisesti, maksua  sisaruksesta ei tule.