Soitonopetuksen opetusmaksut, kevätlukukausi 2019

Opetus sisältää 12 omaa soittotuntia + esiintymisviikon eli vapaaehtoiset esiintymiset solistisesti ja/ tai yhtyeissä + maksuttoman osallistumisen vapaavalintaiseen ryhmäopetukseen. 

Keväällä 2019 jatketaan syksyllä alkaneissa ryhmissä ilman eri ilmoittautumista ja uusia otetaan mukaan, mikäli tilaa on. Tarjolla on mm. musiikin perusteita, kuoroja, yhteissoittoa ja bändisoittoa.

Lukukausimaksu maksetaan 3 erässä tammi-maaliskuussa. 

  • 15 min/ vko solistisesti, ei ryhmätunteja = 247,2€ (84€/ erä)
  • 20 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 360,5€ (121,8€/ erä)
  • 25 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 408,9€ (138 €/erä)
  • 30 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 447€ (150,7€/ erä)
  • 40 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 529,4€ (178,1€/ erä)
  • 45 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 592,25€ (199€/ erä)
  • 50 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 650€ (218,3€/ erä)

Vantaan Musaiikki ry:n jäsenmaksu 5€/ lukukausi maksetaan maksuerien yhteydessä. Soitonopetuksen sisarusalennus on 10%. Alennuksen saa toinen sisaruksista. Jos tunnin pituus ei ole sama, alennuksen saa se, jonka tunti on lyhyempi tai opetusmaksu pienempi. Sivuaineen hinnassa on 20% alennus verrattuna pääaineen hintaan.

Edulliset "kaveritunnit": Oppitunnin ja syyslukukauden maksut voi myös jakaa soittokaverin kanssa! Silloin opetukseen ei kuulu erikseen ryhmätunteja:

  • 40 min/ vko kaverin kanssa = 325,5€/ lapsi (110,2€/ kolme erää)
  • 40 min/ vko kolme kaverusta = 217€/ lapsi (74€/ kolme erää)

Molemmat kaverukset laittavat ilmoittautumiseen lisätiedoiksi soittoparin nimen eli kaveri pitää olla valmiiksi tiedossa. Jos oppilaalle varataan kolme lisäsoittotuntia, lisäpaketin hinta on 20% lukukausimaksusta. 

Oppilaasta johtuvia poissaoloja ei korvata, mutta opettajan joutuessa peruuttamaan, tunti korvataan esim. kauden lopussa. Yksi tällainen tunti voidaan korvata luokkatuntina.

Ilmoittauduttaessa sitoudutaan koko lukuvuoteen. Syyslukukaudella mukana olevat oppilaat jatkavat lukuvuottaan automaattisesti myös kevätlukukaudelle, eikä uutta ilmoittautumista keväälle tarvita.

Jos oppilas ei jatka enää kevätlukukaudella, lukuvuosi on mahdollista keskeyttää syyslukukauden jälkeen ilmoittamalla asiasta kirjallisesti sähköpostilla 1.12. mennessä osoitteeseen musaiikki(at)musaiikki.fi. Tällöin kevätlukukauden lukukausimaksu mitätöidään.

Kaikki kevätlukukaudella soittaneet oppilaat vastaavat kesän aikana sähköpostikyselyyn, jossa ilmoittavat joko jatkamisesta syksyllä 2019 tai opintojen lopettamisesta/ keskeyttämisestä syksyksi. Jatkoilmoittautumisen voi tehdä myös kotisivujen ilmoittautumislomakkeella.

- Saimme jatkokauden rahoituksen 2018-19 Soittostarttiin, joten musiikkiluokkalaisten kohderyhmälle tarjottava toiminta jatkuu Martinlaakson koululla ja laajenee siellä myös yläkoululaisten opetukseen. KITARASTARTTI jatkuu Aurinkokiven koulun 3.-5. musiikkiluokkalaisille. Uutena kouluna mukaan tulee Kaivokselan koulu, jossa opetus kohdistetaan 3.-5.-luokkalaisille. Koska hankkeen tarkoituksena on taiteen saavutettavuuden parantaminen, opetuksen hinnat ovat alhaiset (39€/ peruspaketti) tässä Opetusministeriön tukemassa kokeilussa.