Soitonopetuksen opetusmaksut, syyslukukausi 2019

Opetus sisältää 12 omaa soittotuntia + esiintymisviikon eli vapaaehtoiset esiintymiset solistisesti ja/ tai yhtyeissä + maksuttoman, vapaaehtoisen osallistumisen vapaavalintaiseen ryhmäopetukseen.

Ryhmäopetukseen ilmoittaudutaan syyskuussa koko lukuvuodeksi. Tarjolla on mm. musiikin hahmotusaineiden opetusta (MuPe-tunteja), kuoroja, orkesterisoittoa, bändisoittoa, musiikkiteatteria ja musiikkiteknologiaa.

Lukukausimaksu maksetaan 3 erässä syys-marraskuussa. 

  • 15 min/ vko solistisesti, ei ryhmätunteja = 247,2€ (84€/ erä)
  • 20 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 360,5€ (121,8€/ erä)
  • 25 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 408,9€ (138 €/erä)
  • 30 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 447€ (150,7€/ erä)
  • 40 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 529,4€ (178,1€/ erä)
  • 45 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 592,25€ (199€/ erä)
  • 50 min/ vko solistisesti + ryhmätunnit = 650€ (218,3€/ erä)

Vantaan Musaiikki ry:n jäsenmaksu 5€/ lukukausi maksetaan maksuerien yhteydessä. Soitonopetuksen sisarusalennus on 5%. Alennuksen saa toinen sisaruksista. Jos tunnin pituus ei ole sama, alennuksen saa se, jonka tunti on lyhyempi tai opetusmaksu pienempi. Sivuaineen hinnassa on 15% alennus verrattuna pääaineen hintaan.

Edulliset "kaveritunnit": Oppitunnin ja syyslukukauden maksut voi myös jakaa soittokaverin kanssa! Silloin opetukseen ei kuulu erikseen ryhmätunteja:

  • 40 min/ vko kaverin kanssa = 325,5€/ lapsi (110,2€/ kolme erää)
  • 40 min/ vko kolme kaverusta = 217€/ lapsi (74€/ kolme erää)

Molemmat kaverukset laittavat ilmoittautumiseen lisätiedoiksi soittoparin nimen eli kaveri pitää olla valmiiksi tiedossa. Jos oppilaalle varataan kolme lisäsoittotuntia, lisäpaketin hinta on 20% lukukausimaksusta. 

Oppilaasta johtuvia poissaoloja ei korvata, mutta opettajan joutuessa peruuttamaan, tunti korvataan esim. kauden lopussa. Yksi tällainen tunti voidaan korvata luokkatuntina.

Ilmoittauduttaessa sitoudutaan koko lukuvuoteen. Syyslukukaudella mukana olevat oppilaat jatkavat lukuvuottaan automaattisesti myös kevätlukukaudelle, eikä uutta ilmoittautumista keväälle tarvita. Pelkästään syyslukukauden ajan opiskelevien tulisi siis muistaa ilmoittaa 1.12. mennessä kirjallisesti sähköpostilla os. musaiikki(at)musaiikki.fi, jos ei jatka, niin kevätlukukauden lukukausimaksu mitätöidään.

Kaikki kevätlukukaudella soittaneet oppilaat vastaavat huhtikuussa sähköpostikyselyyn, jossa ilmoittavat joko jatkamisesta syksyllä 2019 tai opintojen lopettamisesta/ keskeyttämisestä syksyksi. Jatkoilmoittautumisen voi tehdä vaihtoehtoisesti kotisivujen ilmoittautumislomakkeella.