Musaiikin naiskuoro Musaico

Tervetuloa kuoroon uudetkin laulajat! Harjoitukset ovat maanantai-iltaisin klo 18.15-19.45. Aurinkokiven koulun musiikkiluokassa H 216, 2. kerros.

Kuoron aloituskerta oli 9.1. ja esiintyminen Laaksolahden kappelissa, Ilmastokonsertissa su 14.1.2024 klo 15.

Syksyksi 2024 otamme uusia mukaan!

Vapaamuotoiset ilmoittautumiset sähköpostilla: musaiikki(at)musaiikki.fi

joht. Katri Olander

Parhaiten kuoron toiminnasta saa ajankohtaista tietoa kuoron omien Facebook-sivujen kautta. Tässä katsaus kuoron historiaan:

Katri Olander on perustanut Musaico-kuoron helmikuussa 2011. Kuoro syntyi alueen lauluintoisten naisten ideasta ja toivomuksesta. 

Musaicon ohjelmisto on laaja ja monipuolinen. Pääpaino on ollut viihdeohjelmistolla. Kai Olander on tehnyt kuorolle "mittatilaustyönä" lukuisia sovituksia. Laulamme pääasiassa kolme- tai neliäänisesti.

Kuoro on konsertoinut mm. Kulttuuritehdas Vernissassa, Kivistön ja Helsingin Pitäjän kirkoissa, Kanniston monitoimisalissa, Martinlaakson, Seutulan, Aurinkokiven ja Königstedtin kouluilla, Kulttuuritalo Martinuksessa ja Helsingissa mm. "Kuorojen kierros ja Art Goes Kapakka"-tapahtumien tilaisuuksissa, Kivistön kyläjuhlilla ja Katrinebergin kartanossa. Vantaalaiset konserttimme ovat olleet mm. osana Marja-sarjaa ja Kivistön joulukalenterin tapahtumia.

IMG_3389.jpg

Kuoroon ei ole pääsykoetta. Aiempi kokemus kuoro- tai stemmalaulusta on suositeltavaa. Meillä on yksi maksuton kokeilukerta. Tervetuloa ilmoittautumaan! Lukukausimaksu on 135€ ja kaudessa varsinaisia kuorokertoja on vähintään 12.

Tarvittaessa pidämme stemmoille omia harjoituksia. Harjoittelemme toisinaan myös leirillä (esim. Enä-Sepässä tai Kaunisniemessä) ja leirimaksu maksetaan erikseen.

Kuoroon ilmoittautuminen tapahtuu "Ryhmäopetuksen ilmoittautumislomakkeella". Vastaamme kuoroa koskeviin tiedusteluihin ja keikkapyyntöihin myös puhelimitse, puh. 0400-195084 ja sähköpostitse: musaiikki(at)musaiikki.fi