Musaiikin naiskuoro Musaico

img_0028.jpg

Kuva: Musaico-kuoro

Katri Olander on perustanut Musaico-kuoron helmikuussa 2011. Kuoro syntyi alueen lauluintoisten naisten ideasta ja toivomuksesta. 

Musaicon ohjelmisto on laaja ja monipuolinen. Pääpaino on ollut viihdeohjelmistolla. Kai Olander on tehnyt kuorolle "mittatilaustyönä" lukuisia sovituksia.

Kuoron konserteissa käytetään säestäjinä säännöllisesti ammattimuusikkoja. Musaiikin juhlakonsertissa Martinus-salissa 7.5.2014 säestäjinä toimivat Mikko Mattila, piano; Kai Olander huilu ja saksofoni; Markus Tiiro, kitara; Mika Tourunen, sähköbasso ja Janne Mathlin, rummut.

Kuoro on konsertoinut mm. Kivistön ja Helsingin Pitäjän kirkoissa, Kanniston monitoimisalissa, Seutulan, Aurinkokiven ja Königstedtin koululla, Martinus-salissa ja Helsingissa mm. "Kuorojen kierros ja Art Goes Kapakka"-tapahtumien tilaisuuksissa. Vantaalaiset konserttimme ovat olleet säännöllisesti osana Marja-sarjaa.

Seuraava keikkamme on Martinlaakson auditoriossa ma 8.5. 2017 musikaali- ja elokuvamusiikkiohjelmistolla. Kyseessä on yhteiskonsertti Martinlaakson koulun 3.-5. musiikkiluokkien, kuorokerhon ja Musaiikin lapsikuoron kanssa.

Kuorossa laulaa tällä hetkellä noin 20 naista. Otamme syksyksi uusiakin laulajia mukaan!

Kuorolla on omat Facebook-sivut, joiden kautta saa ajantasaistaisinta tietoa esiintymisistämme. 

Kuoroon ei ole pääsykoetta, mutta koeaika. Meillä on yksi maksuton kokeilukerta. Tervetuloa ilmoittautumaan! Syyslukukauden 2017 lukukausimaksu on 130€. 

Vakituinen harjoitteluaikamme on maanantaisin Maitorpan päiväkodilla klo 18.30-19.50. Tarvittaessa pidämme stemmoille omia harjoituksia.

Kuoroon ilmoittautuminen tapahtuu "Ryhmäopetuksen ilmoittautumislomakkeella". Vastaamme kuoroa koskeviin tiedusteluihin ja keikkapyyntöihin myös puhelimitse, puh. 0400-195084.