Musaiikin naiskuoro Musaico

Tervetuloa kuoroon uudetkin laulajat! Harjoitukset ovat maanantai-iltaisin klo 18.15-19.45. Aurinkokiven koulun musiikkiluokassa H 216, 2. kerros.

Kuoron aloituskerta on 9.1. ja esiintyminen Laaksolahden kappelissa, Ilmastokonsertissa su 14.1. klo 15.

Näinollen uusille aloittajille sopivin aloituskerta on: ti 16.1. 2024 Tervetuloa!

joht. Katri Olander

Parhaiten kuoron toiminnasta saa ajankohtaista tietoa kuoron omien Facebook-sivujen kautta. Tässä katsaus kuoron historiaan:

Katri Olander on perustanut Musaico-kuoron helmikuussa 2011. Kuoro syntyi alueen lauluintoisten naisten ideasta ja toivomuksesta. 

Musaicon ohjelmisto on laaja ja monipuolinen. Pääpaino on ollut viihdeohjelmistolla. Kai Olander on tehnyt kuorolle "mittatilaustyönä" lukuisia sovituksia. Laulamme pääasiassa kolme- tai neliäänisesti.

Kuoro on konsertoinut mm. Kulttuuritehdas Vernissassa, Kivistön ja Helsingin Pitäjän kirkoissa, Kanniston monitoimisalissa, Martinlaakson, Seutulan, Aurinkokiven ja Königstedtin kouluilla, Kulttuuritalo Martinuksessa ja Helsingissa mm. "Kuorojen kierros ja Art Goes Kapakka"-tapahtumien tilaisuuksissa, Kivistön kyläjuhlilla ja Katrinebergin kartanossa. Vantaalaiset konserttimme ovat olleet mm. osana Marja-sarjaa ja Kivistön joulukalenterin tapahtumia.

IMG_3389.jpg

Kuoroon ei ole pääsykoetta. Aiempi kokemus kuoro- tai stemmalaulusta on suositeltavaa. Meillä on yksi maksuton kokeilukerta. Tervetuloa ilmoittautumaan! Lukukausimaksu on 135€ ja keväällä varsinaisia kuorokertoja on vähintään 13.

Tarvittaessa pidämme stemmoille omia harjoituksia. Harjoittelemme toisinaan myös leirillä (esim. Enä-Sepässä tai Kaunisniemessä) ja leirimaksu maksetaan erikseen.

Kuoroon ilmoittautuminen tapahtuu "Ryhmäopetuksen ilmoittautumislomakkeella". Vastaamme kuoroa koskeviin tiedusteluihin ja keikkapyyntöihin myös puhelimitse, puh. 0400-195084 ja sähköpostitse: musaiikki(at)musaiikki.fi