Musaiikin naiskuoro Musaico

Kuoron toiminta on ollut koronan vuoksi pitkällä tauolla.

Kuoron toiminta pääsee jatkumaan tauon jälkeen mahdollisesti keväällä 2023.

Harjoitukset ovat alustavasti tiistai-iltaisin klo 18.15-19.45. Paikka: Joko Kivistö tai Martinlaakso.

img_0028.jpg

 

Musaico-kuoro

(Vanha kuva, vuodelta 2013.)

Parhaiten kuoron toiminnasta saa ajankohtaista tietoa kuoron omien Facebook-sivujen kautta. Tässä kuitenkin pieni katsaus kuoromme historiaan:

Katri Olander on perustanut Musaico-kuoron helmikuussa 2011. Kuoro syntyi alueen lauluintoisten naisten ideasta ja toivomuksesta. 

Musaicon ohjelmisto on laaja ja monipuolinen. Pääpaino on ollut viihdeohjelmistolla. Kai Olander on tehnyt kuorolle "mittatilaustyönä" lukuisia sovituksia. Laulamme pääasiassa kolme- tai neliäänisesti.

Kuoro on konsertoinut mm. Kulttuuritehdas Vernissassa, Kivistön ja Helsingin Pitäjän kirkoissa, Kanniston monitoimisalissa, Martinlaakson, Seutulan, Aurinkokiven ja Königstedtin kouluilla, Kulttuuritalo Martinuksessa ja Helsingissa mm. "Kuorojen kierros ja Art Goes Kapakka"-tapahtumien tilaisuuksissa, Kivistön kyläjuhlilla ja Katrinebergin kartanossa. Vantaalaiset konserttimme ovat olleet mm. osana Marja-sarjaa ja Kivistön joulukalenterin tapahtumia.

IMG_3389.jpg

Kuoron kokoonpano on noin 20 naista. 

Kuoroon ei ole pääsykoetta, mutta koeaika. Aiempi kokemus kuoro- tai stemmalaulusta on suositeltavaa. Meillä on yksi maksuton kokeilukerta. Tervetuloa ilmoittautumaan! Lukukausimaksu on 130€. 

Tarvittaessa pidämme stemmoille omia harjoituksia. Harjoittelemme myös lukukausittain leirillä (esim. Enä-Sepässä tai Kaunisniemessä) ja leirimaksu maksetaan erikseen.

Kuoroon ilmoittautuminen tapahtuu "Ryhmäopetuksen ilmoittautumislomakkeella". Vastaamme kuoroa koskeviin tiedusteluihin ja keikkapyyntöihin myös puhelimitse, puh. 0400-195084 ja sähköpostitse: musaiikki(at)musaiikki.fi