Musaiikin naiskuoro Musaico

Kuoro jatkaa toimintaansa syksyllä 2022.

Harjoitukset ovat tiistai-iltaisin Martinlaakson koulun musiikkiluokassa klo 18.30-20.00. Koska kuoron monivuotinen johtaja Katri Olander keskittyy väitöskirjaopintoihinsa, kuoroa johtaa lukuvuonna 2022-23 Marju Kurba.

img_0028.jpg

 

Musaico-kuoro

(Vanha kuva, vuodelta 2013.)

Parhaiten kuoron toiminnasta saa ajankohtaista tietoa kuoron omien Facebook-sivujen kautta. Tässä kuitenkin pieni katsaus kuoromme historiaan:

Katri Olander on perustanut Musaico-kuoron helmikuussa 2011. Kuoro syntyi alueen lauluintoisten naisten ideasta ja toivomuksesta. 

Musaicon ohjelmisto on laaja ja monipuolinen. Pääpaino on ollut viihdeohjelmistolla. Kai Olander on tehnyt kuorolle "mittatilaustyönä" lukuisia sovituksia. Laulamme pääasiassa kolme- tai neliäänisesti.

Kuoro on konsertoinut mm. Kulttuuritehdas Vernissassa, Kivistön ja Helsingin Pitäjän kirkoissa, Kanniston monitoimisalissa, Martinlaakson, Seutulan, Aurinkokiven ja Königstedtin kouluilla, Kulttuuritalo Martinuksessa ja Helsingissa mm. "Kuorojen kierros ja Art Goes Kapakka"-tapahtumien tilaisuuksissa, Kivistön kyläjuhlilla ja Katrinebergin kartanossa. Vantaalaiset konserttimme ovat olleet mm. osana Marja-sarjaa ja Kivistön joulukalenterin tapahtumia.

IMG_3389.jpg

Kuorossa laulaa tällä hetkellä noin 20 naista. Otamme uusiakin laulajia mukaan!

Kuoroon ei ole pääsykoetta, mutta koeaika. Aiempi kokemus kuoro- tai stemmalaulusta on suositeltavaa. Meillä on yksi maksuton kokeilukerta. Tervetuloa ilmoittautumaan! Lukukausimaksu on 130€. 

Vakituinen harjoitteluaikamme on maanantaisin Martinlaakson koulun musiikkiluokassa klo 18.30-20.00. Tarvittaessa pidämme stemmoille omia harjoituksia. Harjoittelemme myös lukukausittain leirillä (esim. Enä-Sepässä tai Kaunisniemessä) ja leirimaksu maksetaan erikseen.

Kuoroon ilmoittautuminen tapahtuu "Ryhmäopetuksen ilmoittautumislomakkeella". Vastaamme kuoroa koskeviin tiedusteluihin ja keikkapyyntöihin myös puhelimitse, puh. 0400-195084 ja sähköpostitse: musaiikki(at)musaiikki.fi