Musaiikin naiskuoro Musaico

img_0028.jpg

Kuva: Musaico-kuoro (Vanha kuva, vuodelta 2013.)

Parhaiten kuoron toiminnasta saa ajankohtaista tietoa kuoron omien Facebook-sivujen kautta. Tässä kuitenkin pieni katsaus kuoromme historiaan:

Katri Olander on perustanut Musaico-kuoron helmikuussa 2011. Kuoro syntyi alueen lauluintoisten naisten ideasta ja toivomuksesta. 

Musaicon ohjelmisto on laaja ja monipuolinen. Pääpaino on ollut viihdeohjelmistolla. Kai Olander on tehnyt kuorolle "mittatilaustyönä" lukuisia sovituksia. Laulamme pääasiassa kolme- tai neliäänisesti.

Viimeisin esiintymisemme oli Tikkurilan Vernissassa 14.2. 2019 ystävänpäivänä kauneimpia rakkauslauluja esittäen.

Toukokuussa 2018 kuoro oli mukana Martinuksessa Kai Olanderin säveltämän musikaalin Hyönteisten revyy-esityksessä. Mukana oli myös solisteja (mm. Virve Rosti), Martinlaakson koulun musiikkiluokkien kuoro sekä ammattimuusikkojen muodostama bändi.

Myös Musaiikin juhlakonsertissa 7.5.2014 esiintymispaikkana on ollut Martinus-sali.

Kuoron konserteissa käytetään säestäjinä säännöllisesti ammattimuusikkoja: Mikko Mattila, piano ja Kai Olander huilu ja saksofoni. Isommissa esiintymisissä täydennettynä bändiksi: Markus Tiiro, kitara; Mika Tourunen/ Ilkka Hanski, sähköbasso ja Janne Mathlin/ Juha Lahti, rummut.

Kuoro on konsertoinut mm. Kivistön ja Helsingin Pitäjän kirkoissa, Kanniston monitoimisalissa, Seutulan, Aurinkokiven ja Königstedtin koululla, Martinus-salissa ja Helsingissa mm. "Kuorojen kierros ja Art Goes Kapakka"-tapahtumien tilaisuuksissa, Kivistön kyläjuhlilla ja Katrinebergin kartanossa. Vantaalaiset konserttimme ovat olleet osana Marja-sarjaa ja Kivistön joulukalenterin tapahtumia.

Kuorossa laulaa tällä hetkellä noin 20 naista. Otamme uusiakin laulajia mukaan!

Kuoroon ei ole pääsykoetta, mutta koeaika. Aiempi kokemus kuoro- tai stemmalaulusta on suositeltavaa. Meillä on yksi maksuton kokeilukerta. Tervetuloa ilmoittautumaan! Lukukausimaksu on 130€. 

Vakituinen harjoitteluaikamme on maanantaisin Maitorpan päiväkodilla klo 18.40-20.00. Tarvittaessa pidämme stemmoille omia harjoituksia. Harjoittelemme myös lukukausittain leirillä (esim. Enä-Sepässä tai Kaunisniemessä) ja leirimaksu maksetaan erikseen.

Kuoroon ilmoittautuminen tapahtuu "Ryhmäopetuksen ilmoittautumislomakkeella". Vastaamme kuoroa koskeviin tiedusteluihin ja keikkapyyntöihin myös puhelimitse, puh. 0400-195084 ja sähköpostitse: musaiikki(at)musaiikki.fi