Opettajien esittelyt

Lähes kaikki opettajamme opettavat syksyllä 2019 sekä Aurinkokiven että Martinlaakson kouluilla. Tervetuloa ilmoittautumaan soitto- ja laulutunneille ja muskareihin sähköisellä lomakkeella: www.musaikki.fi

Martta_Saksa_Laulunopettaja.jpg

 

Martta Saksa, pop/jazz-laulu ja pop/jazz-MuPe

Martta on valmistunut Musiikkipedagogiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta pääaineena pop/jazz-laulu. Laulunopetustyön lisäksi Martta on työskennellyt solistina erilaisissa kokoonpainoissa sekä taustalaulajana niin studiossa kuin keikoilla. Taustalaulutöistä Martta on palkittu kahdella kultalevyllä, yhdellä kultasinglellä sekä yhdellä platinasinglellä. Martta on laajentanut osaamistaan Sibelius Akatemian avoimella osastolla jazz-laulun ja äänituotannon opinnoissa ja kehittää taitojaan jatkuvasti tutustumalla erilaisiin äänenkäytön metodeihin. Martta on myös koulutettu joogaohjaaja, ja tarvittaessa hyödyntää joogan elementtejä laulunopetuksessa. Kansallisen Laila & Olavi -laulukilpailun tuomaristossa Martta on työskennellyt vuodesta 2015 alkaen. Musaiikin pop/jazz lauluopettaja keväästä 2019. 

Eira Karlson, viulu ja laulu  img_3247.jpg

Eira on valmistunut viulupedagogiksi Lahden ammattikorkeakoulusta ja laulupedagogiksi Helsingin ammattikorkeakoulu Metropoliasta. Hän soittaa ja laulaa vanhaa musiikkia Oliphant-yhtyeessä ja arabialaista musiikkia Al Teslim-yhtyeessä. Arabialaista musiikkia Eira on opiskellut Kairossa viulisti Saad Mohamed Hassanin johdolla. Eira keikkailee eri sinfoniaorkestereissa viulistina ja laulaa eri ammattikuoroissa. Eira on toiminut mm. Helsingin kamarikuoron ja Sibelius-Akatemian vokaaliyhtyeen jäsenenä. Musaiikin viulunsoiton opettaja Eira on ollut vuodesta 2007.

Sahrami Huhtala, sello

Sahrami2.jpg

Sahramin erityistä osaamista on pienten sello-oppilaiden opetus suzukimetodilla, jolla hän on itse aloittanut opintonsa ja jatkanut edelleen sellon ammattiopiskelijana Metropolia-Ammattikoulussa Tapani Heikinheimon johdolla. Sahrami on osallistunut useille mestarikursseille, soittaa aktiivisesti kamarimusiikkia ja keikkailee pääkaupunkiseudun ammattiorkestereissa. Nuoresta iästään huolimatta Sahramille on jo kertynyt sellon opetuskokemusta paitsi eri musiikkiopistoista, myös lasten leireiltä. Sahrami on opettanut Musaiikissa keväästä 2019, Saara Pietikäisen sijaisena.

Musaiikkiin.jpg

Heidi Korhonen, muskari, pianonsoitto ja musiikin perusteet

Heidi on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta pääaineena varhaisiän musiikkikasvatus. Hän on suorittanut lisäksi musiikkipedagogin tutkinnon Tampereen ammattikorkeakoulun musiikinohjaajalinjalta. Heidi on tehnyt musiikin perusteiden opettajan, musiikkileikkikoulunopettajan ja pianonsoiton alkeiden opettajan töitä vuodesta 2003. Musaiikin opettaja hän on ollut vuodesta 2007.

Marju Kurba, piano ja lapsikuoromarju_kurba.jpg

Marju on valmistunut maisteriksi Viron musiikki- ja teatteriakatemiasta, joka on kuuluisa kuoronjohdon koulutuksestaan. Hänellä on myös äänisuunnittelijan tutkinto Tallinnan yliopistosta. Marju on opettanut pianonsoittoa ja johtanut eri kuoroja vuodesta 2000 Virossa, Kanadassa ja Suomessa, mm. Helsingin kansainvälisellä koululla. Musaiikissa hän on johtanut lapsikuoroa, ja opettanut pianonsoittoa syksystä 2009.

janne-mathlin-b-0786.jpgJanne Mathlin, rummut ja rumpujen ryhmäopetus

Janne on valmistunut musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Hän on opettanut rumpujen soittoa Musaiikissa vuodesta 2009. Janne on myös aktiivinen muusikko, joka toimii useissa yhtyeissä.

Riitta Koponen, itämainen tanssi niilinhiljaisuus.jpg

Riitta on esiintyvä tanssitaiteilija, joka on kouluttautunut itämaisen tanssin taitajaksi paitsi kotimaisten myös ulkomaisten kouluttajien johdolla. Riitta on ohjannut itämaista tanssia Musaiikissa kahden vuoden ajan.

(Valokuva: Harri Paavola.)

Kai Olander, poikkihuilu, saksofoni, naï ja ney-huilut,

Kaitsun_kuva2.JPGKai on valmistunut huilunsoiton opettajaksi Oulunkylän pop/jazz Konservatoriosta ja toiminut siellä opettajana yli kymmenen vuotta. Kai erikoistunut välimerellisiin musiikkityyleihin ja on myös säveltäjä ja sovittaja. Hänen flamencohuilun soittoaan voi kuunnella mm. Raoul Mannola quintetin levyillä. Hän soittaa arabialaista musiikkia Al Teslim-yhtyeessä ja turkkilaista musiikkia Nefes-yhtyeessä. Kai on opettanut Musaiikissa syksystä 2007.

Katri Olander, rehtori, kuoronjohto, viulu, laulu, muskariimg_3401.jpg

Katri on luotsannut Musaiikkia alusta (2005) asti ja kehittänyt siitä taiteen perusopetusta antavan oppilaitoksen. Suorittanut kolme maisterin tutkintoa pääaineinaan arts management (MuM), musiikkikasvatus (FM) ja viulunsoitto (MuM). Opintoja kertynyt laulun A-kurssi, Rehtori-Instituutin aineopinnot ym. mukaanlukien noin 800 ov. Peruskoulun opettajakokemusta 15 vuotta mm. musiikkiluokan-, luokan- ja aineenopettajana. Yhtä paljon kokemusta myös musiikkiopistoissa opettamisesta, mm. viulunsoiton lehtorina. Johtanut Seitakuoroa, Forssan naiskuoroa ja parhaillaan Musaicoa. Toiminut myös freelancer-viulistina eri ammattiorkestereissa ja musiikkiopistojen kamari- ja nuorisosinfoniaorkesterien kapellimestarina (mm. Nuori Finlandia). Lasten musikaaliproduktioiden ohjauksia ja käsikirjoituksia (mm. Hyönteisten revyy). Valmistelee väitöskirjaa Jyväskylän yliopistoon.

nettisivujen_kuvat_0082.jpgElsi Kouvo, klarinetti ja soitinkaruselli

Elsi on valmistunut klarinetinsoiton opettajaksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2015. Hän on aktiivinen muusikko, joka soittaa ja keikkailee muun muassa kamarimuusikkona sekä jazzbändin klarinetistina. Klarinetin lisäksi Elsi soittaa pianoa, saksofonia ja huilua. Elsi on tehnyt klarinetinsoiton opetustöitä mm. Töölön musiikkikoulussa, Lahden konservatoriossa ja Lahden musiikkiopistossa sekä toiminut muskarisijaisena Helsingin Pop-Jazz Konservatoriossa ja Heinolan musiikkiopistossa. Elsi on toiminut Musaiikin opettajana syksystä 2015. 

dsc_7590.jpgMarkus Tiiro, pop/jazzkitara ja bändiohjaus

Markus on valmistunut muusikoksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta (Stadiasta). Hän on opettanut kitaransoittoa ja ohjannut bändejä Musaiikissa syksystä 2008. Markus on aktiivinen muusikko ja säveltäjä. Hän vaikuttaa useissa yhtyeissä mm. Maratone Quintet (levyttänyt) ja Visitor.

Mika Tourunen, pop/jazzkitara ja bändiohjausp5032845.jpg

Mika on valmistunut kitarapedagogiksi Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun pop/jazzmusiikin koulutusohjelmasta. Lisäksi suorittanut YAMK:n (Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon) Helsingin Metropoliassa keväällä 2017. Mika opettaa kitaransoittoa, bändisoittoa ja musiikkiteknologiaa (mm. Logic pro, Cubase, Pro Tools ja Sibelius). Mika on toiminut Musaiikin opettajana syksystä 2012 alkaen.

Margit Urantowka, piano, pop/jazzpiano, bändiohjauswysiwyg_pystysuora2.jpg

Margit on maisteri Sibelius-Akatemian musiikkikasvatusosastolta. Hän on lisäksi valmistunut pop/jazzpianopedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Margitilla on opettajakokemusta yli 10 vuotta ja hän on myös aktiivinen muusikko. Margit on opettanut Musaiikissa vuodesta 2009. 

Timja Aunola, muskari  Timja.jpg  

Timja on valmistunut varhaisiän musiikkikasvatuksen ja taiteen soveltavan käytön musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Opintojensa aikana hän on esiintynyt laulajana ja klarinetistina monenlaisissa lastenmusiikkiprojekteissa. Hänen intohimoihinsa kuuluu myös kuorolaulu ja musiikin sovittaminen. Erityisesti Timjaa kiinnostaa eri taiteenlajien yhdistäminen opetuksessaan. Timja on opettanut Musaiikissa keväästä 2019.

Antti Utriainen, piano, pop/jazzpiano  antti_utriainen_kuva.jpg

Antti on valmistunut pop/jazzpedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta ja saanut sieltä valmiiksi myös jatkotutkinnon. Antti on opettanut Musaiikissa syksystä 2007 ja opettaa myös Pakilan musiikkiopistossa. Hän on aktiivinen keikkaileva ja levyttävä muusikko ja säveltäjä, joka vaikuttaa mm. Antti Utriainen triossa ja säveltää myös mm. teatterimusiikkia.