Opettajien esittelyt

Julia Pitkänen, muskari  julia_musaiikki.jpeg

Julia on valmistunut musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta pääaineenaan varhaisiän musiikkikasvatus ja taiteen soveltava käyttö. Hän on opinnoissaan suorittanut trumpetin C-kurssitutkinnon sekä laulun 2/2-tutkinnon. Julia soittaa paljon eri soittimia, joista tärkeimpinä työvälineinä ovat laulu, piano ja ukulele. Julia on laulanut ja soittanut paljon eri kokoonpanoissa, kuten kuoroissa, big bandeissa ja sinfoniaorkesterissa. Tällä hetkellä hän soittaa Lastenmusiikkiyhtye Leimussa aktiivisesti. Julia opettaa Musaiikissa syksystä 2018 alkaen. 

Eira Karlson, viulu ja laulu  img_3247.jpg

Eira on valmistunut viulupedagogiksi Lahden ammattikorkeakoulusta ja laulupedagogiksi Helsingin ammattikorkeakoulu Metropoliasta. Hän soittaa ja laulaa vanhaa musiikkia Oliphant-yhtyeessä ja arabialaista musiikkia Al Teslim-yhtyeessä. Arabialaista musiikkia Eira on opiskellut Kairossa viulisti Saad Mohamed Hassanin johdolla. Eira keikkailee eri sinfoniaorkestereissa viulistina ja laulaa eri ammattikuoroissa. Eira on toiminut mm. Helsingin kamarikuoron ja Sibelius-Akatemian vokaaliyhtyeen jäsenenä. Musaiikin viulunsoiton opettaja Eira on ollut vuodesta 2007.

IMG_13692.JPGAnu Keski-Saari, sello

Anu on valmistunut musiikkipedagogiksi Turun Musiikkiakatemista ja suorittanut lisäksi maisteriopinnot Göteborgin yliopistossa, Swedish National Orchestra Academyssa. Hänellä on kokemusta on mm. Tampere Filharmonian, Turun Filharmonisen orkesterin ja Lapin kamariorkesterin muusikkona. Anu on paitsi kokenut musiikkipedagogi, myös aktiivinen muusikko, joka esiintyy paitsi sooloresitaalein ja kamarimusiikkikokoonpanoissa, myös mielellään improvisoiden poikkitaiteellisissa projekteissa.

Musaiikkiin.jpg

Heidi Korhonen, muskari, pianonsoitto ja musiikin perusteet

Heidi on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta pääaineena varhaisiän musiikkikasvatus. Hän on suorittanut lisäksi musiikkipedagogin tutkinnon Tampereen ammattikorkeakoulun musiikinohjaajalinjalta. Heidi on tehnyt musiikin perusteiden opettajan, musiikkileikkikoulunopettajan ja pianonsoiton alkeiden opettajan töitä vuodesta 2003. Musaiikin opettaja hän on ollut vuodesta 2007.

Marju Kurba, piano ja lapsikuoromarju_kurba.jpg

Marju on valmistunut maisteriksi Viron musiikki- ja teatteriakatemiasta, joka on kuuluisa kuoronjohdon koulutuksestaan. Hänellä on myös äänisuunnittelijan tutkinto Tallinnan yliopistosta. Marju on opettanut pianonsoittoa ja johtanut eri kuoroja vuodesta 2000 Virossa, Kanadassa ja Suomessa, mm. Helsingin kansainvälisellä koululla. Musaiikissa hän on johtanut lapsikuoroa, ja opettanut pianonsoittoa syksystä 2009.

janne-mathlin-b-0786.jpgJanne Mathlin, rummut ja rumpujen ryhmäopetus

Janne on valmistunut musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Hän on opettanut rumpujen soittoa Musaiikissa vuodesta 2009. Janne on myös aktiivinen muusikko, joka toimii useissa yhtyeissä.

 

Marika Kokko, piano ja musiikin perusteet musaiikki_kuva.jpg

Marika on Sibelius-Akatemian A-kurssitutkinnon (diplomin) suorittanut pianisti ja cembalisti. Hän on valmistunut esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta musiikin maisteriksi vuonna 2014 pääaineenaan piano. Marika on opiskellut myös vapaata säestystä ja improvisointia sekä suorittanut instrumenttiopettajan pedagogiset opinnot. Marika on opettanut Musaiikissa syksystä 2014.

Riitta Koponen, itämainen tanssi niilinhiljaisuus.jpg

Riitta on esiintyvä tanssitaiteilija, joka on kouluttautunut itämaisen tanssin taitajaksi paitsi kotimaisten myös ulkomaisten kouluttajien johdolla. Riitta on ohjannut itämaista tanssia Musaiikissa kahden vuoden ajan.

(Valokuva: Harri Paavola.)

Kai Olander, poikkihuilu, saksofoni, naï ja ney-huilut,

Kaitsun_kuva2.JPGKai on valmistunut huilunsoiton opettajaksi Oulunkylän pop/jazz Konservatoriosta ja toiminut siellä opettajana yli kymmenen vuotta. Kai erikoistunut välimerellisiin musiikkityyleihin ja on myös säveltäjä ja sovittaja. Hänen flamencohuilun soittoaan voi kuunnella mm. Raoul Mannola quintetin levyillä. Hän soittaa arabialaista musiikkia Al Teslim-yhtyeessä ja turkkilaista musiikkia Nefes-yhtyeessä. Kai on opettanut Musaiikissa syksystä 2007.

Katri Olander, rehtori, kuoronjohto, viulu, laulu, muskariimg_3401.jpg

Katri on luotsannut Musaiikkia alusta (2005) asti ja kehittänyt siitä taiteen perusopetusta antavan oppilaitoksen. Suorittanut kolme maisterin tutkintoa pääaineinaan arts management (MuM), musiikkikasvatus (FM) ja viulunsoitto (MuM). Opintoja kertynyt laulun A-kurssi, Rehtori-Instituutin aineopinnot ym. mukaanlukien noin 800 ov. Peruskoulun opettajakokemusta 15 vuotta mm. musiikkiluokan-, luokan- ja aineenopettajana. Yhtä paljon kokemusta myös musiikkiopistoissa opettamisesta, mm. viulunsoiton lehtorina. Johtanut Seitakuoroa, Forssan naiskuoroa ja parhaillaan Musaicoa. Toiminut myös freelancer-viulistina eri ammattiorkestereissa ja musiikkiopistojen kamari- ja nuorisosinfoniaorkesterien kapellimestarina (mm. Nuori Finlandia). Lasten musikaaliproduktioiden ohjauksia, kuten Urpo ja Turpo (Katri Olander Google+). Valmistelee väitöskirjaa Jyväskylän yliopistoon.

cv.jpgNoora Hirvelä, viulu ja kansanmusiikkiryhmä

Noora on valmistunut viulunsoiton opettajaksi Lahden ammattikorkeakoulusta. Nooralla on yli kymmenen vuoden työkokemus viuluopetuksesta, mm. Avoniassa. Hän on monipuolinen muusikko, joka keikkailee sinfoniaorkestereissa, soittaa myös kansanmusiikkia ja freejazzia ja on perehtynyt improvisointiin. Noora opiskelee Helsingin yliopistossa lisäksi kulttuurintutkimusta ja venäjää. Musaiikissa Noora on opettanut syksystä 2011.

nettisivujen_kuvat_0082.jpgElsi Pettersson, klarinetti ja muskari

Elsi on valmistunut klarinetinsoiton opettajaksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2015. Hän on aktiivinen muusikko, joka soittaa ja keikkailee muun muassa kamarimuusikkona sekä jazzbändin klarinetistina. Klarinetin lisäksi Elsi soittaa pianoa, saksofonia ja huilua. Elsi on tehnyt klarinetinsoiton opetustöitä mm. Töölön musiikkikoulussa, Lahden konservatoriossa ja Lahden musiikkiopistossa sekä toiminut muskarisijaisena Helsingin Pop-Jazz Konservatoriossa ja Heinolan musiikkiopistossa. Elsi on toiminut Musaiikin opettajana syksystä 2015. Äitiyslomallla vielä lukuvuoden 2017-18.

eeva.jpgEeva Similä-Suokas, piano, vapaa säestys ja pianomuskari

Eeva Similä-Suokas on valmistunut Pirkanmaan ammattikorkeakoulusta musiikkipedagogiksi pääaineena piano v. 2006. Eeva on esiintynyt sekä solistina että kamarimuusikkona säännöllisesti sekä pitänyt omia konsertteja useilla paikkakunnilla. Hän on toiminut Kauhavalla vuosittain järjestettävän SyysSOI- tapahtuman taiteellisena johtajana vuosina 2011-2015. Eeva teki joulukuussa 2015 solistisen A-kurssin resitaalin parhain mahdollisin arvosanoin (...erinomaisesti tutkintonsa ovat suorittaneet muutkin Musaiikin opettajat...) Hän on toiminut pianonsoiton opettajana musiikkiopistoissa noin 10 vuoden ajan. Musaiikissa Eeva on opettanut syksystä 2016.

dsc_7590.jpgMarkus Tiiro, pop/jazzkitara ja bändiohjaus

Markus on valmistunut muusikoksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta (Stadiasta). Hän on opettanut kitaransoittoa ja ohjannut bändejä Musaiikissa syksystä 2008. Markus on aktiivinen muusikko ja säveltäjä. Hän vaikuttaa useissa yhtyeissä mm. Maratone Quintet (levyttänyt) ja Visitor.

Mika Tourunen, pop/jazzkitara ja bändiohjausp5032845.jpg

Mika on valmistunut kitarapedagogiksi Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun pop/jazzmusiikin koulutusohjelmasta. Lisäksi suorittanut YAMK:n (Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon) Helsingin Metropoliassa keväällä 2017. Mika opettaa kitaransoittoa, bändisoittoa ja musiikkiteknologiaa (mm. Logic pro, Cubase, Pro Tools ja Sibelius). Mika on toiminut Musaiikin opettajana syksystä 2012 alkaen.

Margit Urantowka, piano, pop/jazzpiano, bändiohjauswysiwyg_pystysuora2.jpg

Margit on maisteri Sibelius-Akatemian musiikkikasvatusosastolta. Hän on lisäksi valmistunut pop/jazzpianopedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Margitilla on opettajakokemusta yli 10 vuotta ja hän on myös aktiivinen muusikko. Margit on opettanut Musaiikissa vuodesta 2009. Äitiyslomalla vielä lukuvuoden 2017-18.

Antti Utriainen, piano, pop/jazzpiano

antti_utriainen_kuva.jpg

Antti on valmistunut pop/jazzpedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta ja saanut sieltä valmiiksi myös jatkotutkinnon. Antti on opettanut Musaiikissa syksystä 2007 ja opettaa myös Pakilan musiikkiopistossa. Hän on aktiivinen keikkaileva ja levyttävä muusikko ja säveltäjä, joka vaikuttaa mm. Antti Utriainen triossa ja säveltää myös mm. teatterimusiikkia.