Opettajien esittelyt

Soiton- ja laulunopetusta on lukuvuonna 2023-24 mm. Kanniston ja Martinlaakson kouluilla sekä Ollaksen päiväkodilla Ylästössä. Tervetuloa ilmoittautumaan soitto- ja laulutunneille ja muskareihin sähköisellä lomakkeella vasemmasta palkista: "Soitonopetuksen ilmoittautumislomake".

Sebastian.jpg

Sebastian Finska, pop/jazzkitara

Sebastian on aloittanut Musaiikin opettajana keväällä 2024. Metropolia AMK:n pop/jazzkitaraopettajaopintojen pohjalta Sebastian opettaa Vantaalla ja Helsingissä useammissa musiikkiopistoissa. "Tuntini ovat oppilaskohtaisesti räätälöityjä. Pyrin yhdistämään oppilaan tavoitteet ja tarpeet unohtamatta yhdessä soittamisen iloa - oletpa sitten aloitteleva tai kokeneempi soiton harrastaja. Nähdään tunneilla, rock!"

Musaiikkiin.jpg

Heidi Korhonen, muskari ja pianonsoitto 

Heidi on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta pääaineena varhaisiän musiikkikasvatus. Hän on suorittanut lisäksi musiikkipedagogin tutkinnon Tampereen ammattikorkeakoulun musiikinohjaajalinjalta. Heidi on tehnyt musiikin perusteiden opettajan, musiikkileikkikoulunopettajan ja pianonsoiton alkeiden opettajan töitä vuodesta 2003. Musaiikin opettaja hän on ollut vuodesta 2007.

Lauri.jpg

Lauri Hallikainen, kitara ja bändiohjaus

Lauri on AMK-kitarapedagogi ja Musaiikin monivuotinen opettaja, joka palaa Musaiikin opettajaksi syksyllä 2024. Lauri on aktiivinen muusikko ja säveltäjä, joka on opiskellut sävellystä mm. Islannissa


marju_kurba.jpg

Marju Kurba, piano, laulu ja musiikin perusteet

Marju on valmistunut pianonsoiton opettajaksi ja maisteriksi Viron musiikki- ja teatteriakatemiasta, joka on kuuluisa myös kuoronjohdon koulutuksestaan. Hänellä on myös äänisuunnittelijan tutkinto Tallinnan yliopistosta. Marju on opettanut pianonsoittoa, laulua ja johtanut eri kuoroja vuodesta 2000 Virossa, Kanadassa ja Suomessa, mm. Helsingin kansainvälisellä koululla ja omassa pianokoulussaan, joka toimii Steinway Piano Gallery Helsingin tiloissa. Musaiikissa hän on opettanut pianonsoittoa ja musiikin perusteita syksystä 2009.

janne-mathlin-b-0786.jpgJanne Mathlin, rummut ja rumpujen ryhmäopetus

Janne on valmistunut musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Hän on opettanut rumpujen soittoa Musaiikissa vuodesta 2009. Janne on myös aktiivinen muusikko, joka toimii useissa yhtyeissä.

Hänen sijaisenaan toimii lukuvuonna 2023-24 Juha Lahti.

Katri Olander, rehtori, Musaico (kuoro)  Katrin_kuva_kopio.jpg

Katri on luotsannut Musaiikkia alusta (2005) asti jakehittänyt siitä taiteen perusopetusta antavan oppilaitoksen. Suorittanut kolme maisterin tutkintoa pääaineinaan arts management (MuM), musiikkikasvatus (FM) ja viulunsoitto (MuM). Opintoja kertynyt laulun A-kurssi, DigiErko, PPP-opinnot, opetustoimen hallinto ja johtaminen sekä erityispedagogiikan aineopinnot ym. mukaanlukien noin 1 500 op. Peruskoulun opettajakokemusta yli 20 vuotta mm. musiikkiluokan-, luokan- ja aineenopettajana. Yhtä paljon kokemusta myös musiikkiopistoissa opettamisesta, mm. viulunsoiton lehtorina. Johtanut Seitakuoroa, Forssan naiskuoroa ja Musaicoa. Toiminut myös freelancer-viulistina eri ammattiorkestereissa ja musiikkiopistojen kamari- ja nuorisosinfoniaorkesterien kapellimestarina (mm. Nuori Finlandia). Lasten musikaaliproduktioiden ohjauksia ja käsikirjoituksia (mm. Hyönteisten revyy). Valmistelee englanninkielistä artikkeliväitöskirjaa Jyväskylän yliopistoon, kiinnostuksen kohteena yleinen ja musiikillinen sinnikkyys, sisu, henkinen vahvuus ja hyvinvointi.

img_3401.jpg

Vilman_kuva2.jpegVilma Peltokangas, sello 

Vilma on monipuolinen muusikko joka ei tunne genrerajoja.                                                                                             Klassista musiikkia opiskelleena hänelle on samalla tullut tutuksi monet tyylilajit jazzista ja popista kansanmusiikkiin ja rockiin. Sellon lisäksi Vilma soittaa pianoa. Vilma on opettanut Musaiikissa vuoden.

Jakke Setälä, sähkökitara  Jakke.jpg 

Jakke opettaa monissa musiikkiopistoissa sähkökitaran AMK-opintojen ohella. Hän on myös maisteri ja pätevä matemaattisten aineiden opettaja.

"erityisosaamista minulla on rock- ja heavykitaran soitossa." Yhtyeistä ja instrumenteista: soitan tällä hetkellä kitaraa heavy-metal yhtyeessä WALTARI, sekä irlantilaista busukia kansanmusiikkiyhtyeessä Sweet Fork.

Musaiikissa Jakke on opettanut kahden vuoden ajan.

dsc_7590.jpg

Markus Tiiro, pop/jazzkitara ja bändiohjaus

Markus on valmistunut muusikoksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta (Stadiasta). Hän on opettanut kitaransoittoa ja ohjannut bändejä Musaiikissa syksystä 2008. Markus on aktiivinen muusikko ja säveltäjä. Hän vaikuttaa useissa yhtyeissä mm. Maratone Quintet (levyttänyt) ja Visitor.

Mika Tourunen, pop/jazzkitara ja bändiohjausp5032845.jpg

Mika on valmistunut kitarapedagogiksi Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun pop/jazzmusiikin koulutusohjelmasta. Lisäksi suorittanut YAMK:n (Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon) Helsingin Metropoliassa keväällä 2017. Opettaa Musaiikissa kitaransoittoa, bändisoittoa ja musiikkiteknologiaa (mm. Logic pro, Cubase, Pro Tools ja Sibelius). Mika opettaa myös Metropolia Ammatikorkeakoulussa sähkökitaraa ja hän on toiminut Musaiikin kitaran ja bändisoiton opettajana syksystä 2012 alkaen. Lukuvuonna 2022-23 Mika on ollut virkavapaalla Musaiikista.

Margit Urantowka, piano, pop/jazzpiano, bändiohjauswysiwyg_pystysuora2.jpg

Margit on maisteri Sibelius-Akatemian musiikkikasvatusosastolta. Hän on lisäksi valmistunut pop/jazzpianopedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Margitilla on opettajakokemusta yli 10 vuotta ja hän on myös aktiivinen muusikko. Margit on opettanut Musaiikissa vuodesta 2009. Lukuvuonna 2023-24 Margit on ollut virkavapaalla Musaiikista.

Antti Utriainen, piano, pop/jazzpiano  antti_utriainen_kuva.jpg

Antti on valmistunut pop/jazzpedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta ja saanut sieltä valmiiksi myös jatkotutkinnon. Antti on opettanut Musaiikissa syksystä 2007 ja opettaa myös Pakilan musiikkiopistossa. Hän on aktiivinen keikkaileva ja levyttävä muusikko ja säveltäjä, joka vaikuttaa mm. Antti Utriainen triossa ja säveltää myös mm. teatterimusiikkia.