Opettajien esittelyt

Soiton- ja laulunopetusta on keväällä 2023 mm. Kanniston ja Martinlaakson kouluilla sekä Ollaksen päiväkodilla Ylästössä. Tervetuloa ilmoittautumaan soitto- ja laulutunneille ja muskareihin sähköisellä lomakkeella vasemmasta palkista: "Soitonopetuksen ilmoittautumislomake".

 

Eira Karlson, viulu ja laulu  img_3247.jpg

Eira on valmistunut viulupedagogiksi Lahden ammattikorkeakoulusta ja laulupedagogiksi Helsingin ammattikorkeakoulu Metropoliasta. Hän soittaa ja laulaa vanhaa musiikkia Oliphant-yhtyeessä ja arabialaista musiikkia Al Teslim-yhtyeessä. Arabialaista musiikkia Eira on opiskellut Kairossa viulisti Saad Mohamed Hassanin johdolla. Eira keikkailee eri sinfoniaorkestereissa viulistina ja laulaa eri ammattikuoroissa. Eira on toiminut mm. Helsingin kamarikuoron ja Sibelius-Akatemian vokaaliyhtyeen jäsenenä. Musaiikin viulunsoiton opettaja Eira on ollut vuodesta 2007.

Lauri Hallikainen, kitara ja bändisoitto

Laurin_kuva.jpgLauri on monipuolinen kitaransoiton opettaja (Musiikkipedagogi AMK), joka opettaa tarvittaessa myös ukulelea, sähköbassoa ja ohjaa bändisoittoa. Laurin vahvuuksiin kuuluu myös musiikin perusteiden, improvisoinnin ja säveltämisen opetustaidot.

Lauri on opettanut Musaiikissa 2018-20 ja ulkomailla oleskelun jälkeen jälleen syksystä 2022.

Lauri opettaa Martinlaaksossa, Kannistossa ja kevään uusi opetuspaikka on Ylästössä.

Sahrami Huhtala, sello

Sahrami2.jpg

Sahramin erityistä osaamista on pienten sello-oppilaiden opetus suzukimetodilla, jolla hän on itse aloittanut opintonsa ja jatkanut edelleen sellon ammattiopiskelijana Metropolia-Ammattikoulussa Tapani Heikinheimon johdolla. Sahrami on osallistunut useille mestarikursseille, soittaa aktiivisesti kamarimusiikkia ja keikkailee pääkaupunkiseudun ammattiorkestereissa. Nuoresta iästään huolimatta Sahramille on jo kertynyt sellon opetuskokemusta paitsi eri musiikkiopistoista, myös lasten leireiltä. Sahrami on opettanut Musaiikissa keväästä 2019, Saara Pietikäisen sijaisena.

Musaiikkiin.jpg

Heidi Korhonen, muskari ja pianonsoitto 

Heidi on valmistunut Metropolia Ammattikorkeakoulusta pääaineena varhaisiän musiikkikasvatus. Hän on suorittanut lisäksi musiikkipedagogin tutkinnon Tampereen ammattikorkeakoulun musiikinohjaajalinjalta. Heidi on tehnyt musiikin perusteiden opettajan, musiikkileikkikoulunopettajan ja pianonsoiton alkeiden opettajan töitä vuodesta 2003. Musaiikin opettaja hän on ollut vuodesta 2007.

Marju Kurba, piano ja musiikin perusteetmarju_kurba.jpg

Marju on valmistunut pianonsoiton opettajaksi ja maisteriksi Viron musiikki- ja teatteriakatemiasta, joka on kuuluisa myös kuoronjohdon koulutuksestaan. Hänellä on myös äänisuunnittelijan tutkinto Tallinnan yliopistosta. Marju on opettanut pianonsoittoa ja johtanut eri kuoroja vuodesta 2000 Virossa, Kanadassa ja Suomessa, mm. Helsingin kansainvälisellä koululla ja omassa pianokoulussaan, joka toimii Steinway Piano Gallery Helsingin tiloissa. Musaiikissa hän on opettanut pianonsoittoa ja musiikin perusteita syksystä 2009.

janne-mathlin-b-0786.jpgJanne Mathlin, rummut ja rumpujen ryhmäopetus

Janne on valmistunut musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Hän on opettanut rumpujen soittoa Musaiikissa vuodesta 2009. Janne on myös aktiivinen muusikko, joka toimii useissa yhtyeissä.

Kai Olander, poikkihuilu, saksofoni, naï ja ney-huilut,

Kaitsun_kuva2.JPGKai on valmistunut huilunsoiton opettajaksi Oulunkylän pop/jazz Konservatoriosta ja toiminut siellä opettajana yli kymmenen vuotta ennen ryhtymistä vapaaksi taiteilijaksi. Kaitsu on erikoistunut välimerellisiin musiikkityyleihin ja on myös säveltäjä ja sovittaja. Hänen flamencohuilun soittoaan voi kuunnella mm. Raoul Mannola quintetin levyillä. Hän soittaa arabialaista musiikkia Al Teslim-yhtyeessä ja turkkilaista musiikkia Nefes-yhtyeessä. Kai on opettanut Musaiikissa syksystä 2007. 

Katri Olander, rehtori, kuoronjohtoimg_3401.jpg

Katri on luotsannut Musaiikkia alusta (2005) asti ja kehittänyt siitä taiteen perusopetusta antavan oppilaitoksen. Suorittanut kolme maisterin tutkintoa pääaineinaan arts management (MuM), musiikkikasvatus (FM) ja viulunsoitto (MuM). Opintoja kertynyt laulun A-kurssi, DigiErko, PPP-opinnot, opetustoimen hallinto ja johtaminen sekä erityispedagogiikan aineopinnot ym. mukaanlukien yli 800 ov. Peruskoulun opettajakokemusta 20 vuotta mm. musiikkiluokan-, luokan- ja aineenopettajana. Yhtä paljon kokemusta myös musiikkiopistoissa opettamisesta, mm. viulunsoiton lehtorina. Johtanut Seitakuoroa, Forssan naiskuoroa ja Musaicoa. Toiminut myös freelancer-viulistina eri ammattiorkestereissa ja musiikkiopistojen kamari- ja nuorisosinfoniaorkesterien kapellimestarina (mm. Nuori Finlandia). Lasten musikaaliproduktioiden ohjauksia ja käsikirjoituksia (mm. Hyönteisten revyy). Valmistelee väitöskirjaa Jyväskylän yliopistoon.

nettisivujen_kuvat_0082.jpgElsi Kouvo, klarinetti ja soitinkaruselli

Elsi on valmistunut klarinetinsoiton opettajaksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2015. Hän on aktiivinen muusikko, joka soittaa ja keikkailee muun muassa kamarimuusikkona sekä jazzbändin klarinetistina. Klarinetin lisäksi Elsi soittaa pianoa, saksofonia ja huilua. Elsi on tehnyt klarinetinsoiton opetustöitä mm. Töölön musiikkikoulussa, Lahden konservatoriossa ja Lahden musiikkiopistossa sekä toiminut muskarisijaisena Helsingin Pop-Jazz Konservatoriossa ja Heinolan musiikkiopistossa. Elsi on toiminut Musaiikin opettajana syksystä 2015. 

dsc_7590.jpgMarkus Tiiro, pop/jazzkitara ja bändiohjaus

Markus on valmistunut muusikoksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta (Stadiasta). Hän on opettanut kitaransoittoa ja ohjannut bändejä Musaiikissa syksystä 2008. Markus on aktiivinen muusikko ja säveltäjä. Hän vaikuttaa useissa yhtyeissä mm. Maratone Quintet (levyttänyt) ja Visitor.

Mika Tourunen, pop/jazzkitara ja bändiohjausp5032845.jpg

Mika on valmistunut kitarapedagogiksi Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun pop/jazzmusiikin koulutusohjelmasta. Lisäksi suorittanut YAMK:n (Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon) Helsingin Metropoliassa keväällä 2017. Opettaa Musaiikissa kitaransoittoa, bändisoittoa ja musiikkiteknologiaa (mm. Logic pro, Cubase, Pro Tools ja Sibelius). Mika opettaa myös Metropolia Ammatikorkeakoulussa sähkökitaraa ja hän on toiminut Musaiikin kitaran ja bändisoiton opettajana syksystä 2012 alkaen. Lukuvuonna 2022-23 Mika on virkavapaalla Musaiikista.

Margit Urantowka, piano, pop/jazzpiano, bändiohjauswysiwyg_pystysuora2.jpg

Margit on maisteri Sibelius-Akatemian musiikkikasvatusosastolta. Hän on lisäksi valmistunut pop/jazzpianopedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Margitilla on opettajakokemusta yli 10 vuotta ja hän on myös aktiivinen muusikko. Margit on opettanut Musaiikissa vuodesta 2009. Lukuvuonna 2022-23 Margit on virkavapaalla Musaiikista.

Antti Utriainen, piano, pop/jazzpiano  antti_utriainen_kuva.jpg

Antti on valmistunut pop/jazzpedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulusta ja saanut sieltä valmiiksi myös jatkotutkinnon. Antti on opettanut Musaiikissa syksystä 2007 ja opettaa myös Pakilan musiikkiopistossa. Hän on aktiivinen keikkaileva ja levyttävä muusikko ja säveltäjä, joka vaikuttaa mm. Antti Utriainen triossa ja säveltää myös mm. teatterimusiikkia.