Musaiikin lapsikuoro lukuvuonna 2017-18

LAPSIKUORO AURINKOKIVEN KOULULLA 2.-4.-luokkalaisille
Kuoroa johtaa Viron musiikkiakatemiassa kuoronjohtokoulutuksen saanut ja vuosia lapsikuoroja johtanut Marju Kurba.
Maanantaisin klo 15.30-16.15 LAPSIKUORO AURINKOKIVEN KOULULLA, luokassa A 202.
Kuoro on tarkoitettu 2.-4.-luokkalaisille. (Myös muiden kuin Aurinkokiven koulun oppilaat saavat osallistua.)
8 opetuskertaa/ kevät. Aloitus on 11.9. 2017
Opettaja: Marju Kurba, puh. 044-270 7207. Opetusmaksu on 40€. Musaiikin soittotunneilla käyville lapsille kuoro on maksuton lukuvuonna 2017-18.

Historiaa

Musaiikin lapsikuoron on perustanut Katri Olander. Se aloitti toimintansa syksyllä 2008 Seutulan koululla. Ensimmäisenä toimintavuonna kuoro teki yhteistyötä Vantaan lapsibaletin kanssa ja yhteistyö huipentui esitykseen Patotien salissa.

Syksyllä 2009 kuoro esiintyi Seutulan koululle esittäen lasten itse käsikirjoittaman musiikkinäytelmän: Pieni Rosvolapsitarina.

Kuoron harjoitukset siirtyivät vähitellen Kivistön koululle ja seuraava isompi projekti oli pienoismusikaali "Urpo ja Turpo villissä lännessä", keväällä 2010. Esitykset perustuivat Hannele Huovin tekstiin ja Soili Perkiön lauluihin. Säestävänä bändinä avusti joukko Musaiikin opettajia. Vantaan kaupunki tuki esitystä, jota tulivat Husaaritien päiväkodille saliin kuuntelemaan mm. Kivistön koulun oppilaat.

Marju Kurba sai lapsikuoron johdettavakseen syyskuusta 2011 alkaen. Kuoro on esiintynyt säännöllisesti mm. Musaiikin kevät- ja joulukonserteissa sekä Seutulan elojuhlilla.

Katri Olander johti taas lapsikuoroa lukuvuoden 2013-14 ajan. Kuoro esiintyi Martinus-salissa bändin säestyksellä ja Musaico-kuoron kanssa, Musaiikin juhlakonsertissa 7.5.2014. Ohjelmassa oli mm. Kai Olanderin säveltämiä lauluja Ötökkämusikaalista. 

Lapsikuoro tekee säännöllisesti yhteistyötä Musaiikin naiskuoro Musaicon kanssa ja kuoroilla on ollut lukuisia yhteisesiintymisiä. Seuraava yhteisesiintyminen on 8.5. klo 18.30 Martinlaakson auditoriossa yhdessä Martinlaakson koulun 3.-5. musiikkiluokkien ja koulun kuorokerhon kanssa. Teema: Elokuvamusiikki ja musikaalit. Tervetuloa!