Musaiikin lapsikuoro

Lapsikuoroa järjestetä erikseen tällä hetkellä, mutta musiikin hahmotustaitojen opettaja laulattaa MuHa-tunneilla paljon. Marju on kokenut ja koulutettu kuoronjohtaja.
Tervetuloa laulamisesta kiinnostuneet lapset siis mukaan hauskoille MuHa-tunneille!
(MuHa-tunnit eivät maksa erikseen, jos opiskelee soittoa Musaiikissa.)

Historiaa

Musaiikin lapsikuoron on perustanut Katri Olander. Se aloitti toimintansa syksyllä 2008 Seutulan koululla. Ensimmäisenä toimintavuonna kuoro teki yhteistyötä Vantaan lapsibaletin kanssa ja yhteistyö huipentui esitykseen Patotien salissa.

Syksyllä 2009 kuoro esiintyi Seutulan koululle esittäen lasten itse käsikirjoittaman musiikkinäytelmän: Pieni Rosvolapsitarina.

Kuoron harjoitukset siirtyivät vähitellen Kivistön koululle ja seuraava isompi projekti oli pienoismusikaali "Urpo ja Turpo villissä lännessä", keväällä 2010. Esitykset perustuivat Hannele Huovin tekstiin ja Soili Perkiön lauluihin. Säestävänä bändinä avusti joukko Musaiikin opettajia. Vantaan kaupunki tuki esitystä, jota tulivat Husaaritien päiväkodille saliin kuuntelemaan mm. Kivistön koulun oppilaat.

Marju Kurba sai lapsikuoron johdettavakseen syyskuusta 2011 alkaen. Kuoro on esiintynyt säännöllisesti mm. Musaiikin kevät- ja joulukonserteissa sekä Seutulan elojuhlilla.

Katri Olander johti taas lapsikuoroa lukuvuoden 2013-14 ajan. Kuoro esiintyi Martinus-salissa bändin säestyksellä ja Musaico-kuoron kanssa, Musaiikin juhlakonsertissa 7.5.2014. Ohjelmassa oli mm. Kai Olanderin säveltämiä lauluja. 

Lapsikuoro on tehnyt säännöllisesti yhteistyötä Musaiikin naiskuoro Musaicon kanssa ja kuoroilla on ollut lukuisia yhteisesiintymisiä. Hyönteisten revyy-musikaalilla oli neljä esitystä Martinus-salissa keväällä 2018. Lapsikuorolaiset saivat kuorovalmennuksen Soittostartti-projektin kautta. Lähes kaikki musikaalikuorossa laulaneet lapset olivat saaneet myös eri instumenteissa soittotunteja Soittostartti-projektissa.